מתכונים לאוזני המן של TATTI BAKERY
אוזני המן במילוי שוקולד
TATTI BAKERY צילום שי לוגסי
מתכון ל-20 יחידות
מצרכים:
לבצק:
70 גרם אבקת סוכר
120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
190 גרם קמח לבן
40 מ"ל שמנת מתוקה
1/2 גרם אבקת אפיה
1/4 כף תמצית וניל
קורט מלח
למילוי שוקולד:
40 גרם ממרח שוקולד
20 גרם ממרח תמרים
1 כף אבקת קקאו מנופה
1/4כפית ברנדי
10גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
1. להכנת הבצק: טוחנים במעבד מזון את החמאה, הקמח ואבקת הסוכר לפירורים דקים.
- מוסיפים את שאר החומרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד. יש להקפיד לא ללוש את הבצק יותר מדי.
3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במשך ארבע שעות במקרר.
4. מכינים את המילוי: מערבבים היטב את כל החומרים למעט השוקולד צ'יפס, אותו מוסיפים לאחר ששמים את המילוי במרכז אוזן ההמן.
5. מרדדים את הבצק לעובי 4 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ.
6. ממלאים כל עיגול בכפית מילוי, וזורים מעט שוקולד צ'יפס מעל.
7. מהדקים את קצוות הבצק לצורת משולש ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות, או עד שאוזני ההמן מזהיבות.
8. זורים אבקת סוכר על אוזני המן כשהן צוננות.
מתכון למלית פרג
רכיבים:
150 מ"ל חלב
150 גרם סוכר
40 גרם חמאה
150 גרם פרג טחון
50 גרם אגוזי מלך טחונים
קורט קינמון
מעט גרידת לימון
אופן הכנה:
שמים בסיר חלב, חמאה וסוכר ומביאים לרתיחה, מוסיפים את הפרג וממשיכים לבשל למשך כ20 דק' על אש גבוהה תוך כדי ערבוב , מוסיפים את האגוזים הטחונים והקינמון מנמיכים את האש וממשיכים לבשל למשך שעה מוסיפים את הגרדת לימון.
המתכונים באדיבות השף קונדיטורים יוני פנחסוב ושני שאול מרשת טאטי. ל-Tatti שתי מסעדות – Tatti גבעתיים ו-Tatti Loft ביהוד. "Tatti Bakery" – חנויות פטיסרי בולונז'רי המציעות מאפי בוטיק, המיוצרים ביד ובשיטה מסורתית על ידי יוני פנחסוב, האופה הראשי של "Tatti".
לאתר הרשת מסעדת טאטי
תגובות
מתכונים לאוזני המן של TATTI BAKERY — אין תגובות
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>