פארק תמנע_צילום יואב פלמה_640x426

פסח בערבה הדרומית

פסח בערבה הדרומית: מגוון פעילויות, טעימות וחגיגות בסימן החג במשך חודש שלם אפריל 2024 הערבה הדרומית המאופיינת בחקלאות מדברית ומתפארת ב-10 קיבוצים, מציעה שפע של

קרא עוד »
חוות הרוח בגלבוע - צילום שי מועלם_640x357

עמק המעיינות בפסח

עמק המעיינות נמצא בעונה הזו בשיא פריחתו. השנה, אחרי גשמי ברכה מרובים, הירוק אפילו ירוק יותר.. מבחר הצעות לפעילות פסח – ברחבי העמק חוות הרוח

קרא עוד »

מהו ניכור הורי

זוגות רבים מתגרשים ובחלק מהמקרים ההורים בוחרים לערב את הילדים בתוך הגירושים. אחד מהתופעות הוא ניכור הורי. ההורה מוצא כי הילד או הילדים מסרבים לראות

קרא עוד »

נפרדים מסמי מיכאל

תנועת אומ"ץ נפרדת מסמי מיכאל: "קולו נדם, המילים מלאות החמלה והמחויבות לצדק יישארו לנצח" הסופר שכתב ופעל למען צדק חברתי קיבל לפני מספר שנים את

קרא עוד »

מתכונים לאוזני המן של TATTI BAKERY

 

אוזני המן במילוי שוקולד

TATTI BAKERY צילום שי לוגסי

מתכון ל-20 יחידות

מצרכים:

לבצק


 70 גרם אבקת סוכר
120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
190 גרם קמח לבן
40 מ"ל שמנת מתוקה
1/2 גרם אבקת אפיה
1/4 כף תמצית וניל
קורט מלח




 

למילוי שוקולד


 40 גרם ממרח שוקולד
20 גרם ממרח תמרים
1 כף אבקת קקאו מנופה
1/4כפית ברנדי
10גרם שוקולד צ'יפס




 

אופן ההכנה:


1. להכנת הבצק: טוחנים במעבד מזון את החמאה, הקמח ואבקת הסוכר לפירורים דקים.

  1. מוסיפים את שאר החומרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד. יש להקפיד לא ללוש את הבצק יותר מדי.
    3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במשך ארבע שעות במקרר.
    4. מכינים את המילוי: מערבבים היטב את כל החומרים למעט השוקולד צ'יפס, אותו מוסיפים לאחר ששמים את המילוי במרכז אוזן ההמן.
    5. מרדדים את הבצק לעובי 4 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ.
    6. ממלאים כל עיגול בכפית מילוי, וזורים מעט שוקולד צ'יפס מעל.
    7. מהדקים את קצוות הבצק לצורת משולש ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות, או עד שאוזני ההמן מזהיבות.
    8. זורים אבקת סוכר על אוזני המן כשהן צוננות.

 

מתכון למלית פרג

רכיבים:

150 מ"ל חלב

150 גרם סוכר

40 גרם חמאה

150 גרם פרג טחון

50 גרם אגוזי מלך טחונים

קורט קינמון

מעט גרידת לימון

 

אופן הכנה:

שמים בסיר חלב, חמאה וסוכר ומביאים לרתיחה, מוסיפים את הפרג וממשיכים לבשל למשך כ20 דק' על אש גבוהה תוך כדי ערבוב , מוסיפים את האגוזים הטחונים והקינמון מנמיכים את האש וממשיכים לבשל למשך שעה מוסיפים את הגרדת לימון.

 

 

 

 

 

המתכונים באדיבות השף קונדיטורים יוני פנחסוב ושני שאול מרשת טאטי. ל-Tatti שתי מסעדות – Tatti גבעתיים ו-Tatti Loft ביהוד. "Tatti Bakery" – חנויות פטיסרי בולונז'רי המציעות מאפי בוטיק, המיוצרים ביד ובשיטה מסורתית על ידי יוני פנחסוב, האופה הראשי של "Tatti".

לאתר הרשת מסעדת טאטי 

 

 

 

קופון ךחופשה בברלין מבצעים

חופשה בברלין

ברלין הפכה בשנים האחרונות ליעד מועדף על תיירים, והמקום המועדף על הישראלים לטיולי שופינג, חיי לילה, מסיבות, מוזיאונים ועוד. ברלין היא אחת הערים היפות, המגוונות

קרא עוד »
טיול משפחות לפארק דיסנילנד

חופשת חגים באמסטרדם

העיר הכי כיפית באירופה   אוי אמסטרדם… העיר הכי כיפית באירופה שיש בה הכול. שייט בתעלות, שופינג בפריימרק, שוק אלברט קאופ הססגוני, טיול אופניים בוונדל

קרא עוד »
דילים ללונדון

דילים ללונדון

לונדון בחגים   חופשה בלונדון – שופינג, מחזות זמר מרהיבים, אתרים מפורסמים, מגוון אטרקציות, חנויות אופנה ואווירה יוצאת דופן בניחוחות הפיש אנד צ’יפס. החבילה כוללת:

קרא עוד »

טיפולי פנים ביחידה לדרמוקוסמטיקה של לילך קפלן תל אביב

*שדירת המבצעים*קופונים, מבצעים והנחות*שדירת המבצעים*   טיפולי פנים ביחידה לדרמוקוסמטיקה לילך קפלן       מי שנחשבת למומחית בתחום האנטי-אייגי’נג והקוסמטיקה, לילך קפלן, בעלת היחידה לדרמו-קוסמטיקה,

קרא עוד »
דילוג לתוכן