להתחיל את השבוע במדיטציה בודהיסטית
רופאים ואנשי היי-טק משתמשים במדיטציה כדי להוריד מתחים; נזירים על הרי ההימלאיה מתרגלים אותה כדי להגיע להארה; פסיכולוגים משלבים אותה בתהליכים נפשיים ככלי טיפולי; אמני חץ וקשת יפנים נעזרים בה כדי לירות בדיוק מושלם למטרה. איזה חוט משותף עובר בין כל אלו? כיצד ניתן לנצל את הכלי הזה כדי להגביר את רווחתי הנפשית ולשפר את איכות חיי?
לרכישה
במסורות המזרח ניתן למצוא מנעד רחב מאוד של תרגולים הנמצאים תחת הכותרת "מדיטציה". על אף פרקטיקות שונות, נראה שרובם חולקים מהות משותפת. כך או כך, כל המסורות הללו שמות דגש על תרגול קבוע, בתוך מסגרת ובליווי מורה.
הקבוצה נפגשת אחת לשבוע ובה יושבים במדיטציה בודהיסטית ברוח הזן-בודהיזם. לצד התרגול המעשי, למשתתפים ניתנת הזדמנות לשתף בחוויותיהם, לשאול שאלות ולהעמיק בכך את ההטמעה של התרגול. הקבוצה מהווה לא רק סביבה מיטיבה לתרגול, כי אם גם מסגרת תומכת לתהליך – עקרון בעל חשיבות רבה בבודהיזם שיש לו פנים רבות.
ימי ראשון, 19:30-21:00, תשלום של 150 ש"ח לחודש (4 מפגשים).
על המנחה:
יותם לביא הוא מטפל בפסיכותרפיה אינטגרטיבית, המשלב טיפול נפשי-רגשי עם שיטות ותורות מהמזרח. הוא מנחה קבוצות מדיטציה והתפתחות אישית ונמנה עם צוות הוראת הפסיכותרפיה של מכללת רידמן. יותם היה ועודנו תלמיד בגישת הזן-בודהיזם.
-> שקט נפשי, התבוננות פנימית, התחברות למודעות
-> תתרגלו מדיטציה שתעזור לכם להוריד מתחים בכל תחום בחיים
-> תתחילו את הסופ"ש באווירה מרגיעה ורגועה
-> תתרגלו עם מנחה שייתן לכם את הכלים שלב אחר שלב
-> תקבלו כלי שישפר את איכות חייכם
תגובות
להתחיל את השבוע במדיטציה בודהיסטית — אין תגובות
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>