לאזן את נזקי הסופגניות: לביבות אפויות עם ירקות
כל לביבה מכילה כ- 60 קלוריות
רכיבים:
בצל קצוץ
2 גזרים מגוררים בפומפייה
2 קישואים מגוררים בפומפייה, המסוננים במסננת להוצאת הנוזלים
1 כרובית טרייה
ביצה
1/2 כוס קמח מלא או קוואקר טחון
מלח ופלפל
הוראות הכנה:
מניחים בסיר את הכרובית ומבשלים במים רותחים עד לריכוך. מפרקים אותה ומניחים בצד.
במחבת יש להקפיץ את הבצל, הגזרים למספר דקות ולאחר הזהבה להוסיף את הקישואים.
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה גדולה, כולל הביצה והקמח או הקוואקר הטחון.
מהבלילה קורצים לביבות ומניחים על מגש המותאם לתנור.
יש לחמם את התנור ל-180 מעלות ולאפות במשך 30-40 דקות.
בתיאבון וחג חנוכה שמח!
המתכון באדיבות שני ששון, דיאטנית קלינית B.SC בסטודיו סי, הרשת הנשית המובילה בישראל לעיצוב, לחיטוב, לכושר ולהרזיה www.studioc.co.il 5045
תגובות
לאזן את נזקי הסופגניות: לביבות אפויות עם ירקות — אין תגובות
HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>